Top

ROTTERDAM Gratis af te halen - pagina 1

1 Zand en grond
6199.2 km
€ GRATIS
1 Koffer Label
6203.4 km
€ GRATIS
2 Cardboard VR Bril
6203.4 km
€ GRATIS
4 Diverse Boeken
23 mei 2020

Diverse Boeken

Anfang auf der Sopranblockflöte Auteur / Autor: Johannes Bornmann Taal / Sprache: Duits / deutsch Met aantekeningen / mit Notizen Het avontuur van de ANWB - 135 jaar onderweg (Gratis) Auteur: Hans Buiter, Peter Staal ISBN: 9789068687590 Omschrijving van het boek: Op snelwegen en in steden zijn de gele Wegenwachtauto’s niet te missen. Op de radio klinkt de ANWB-verkeersinformatie en in bijna elke grotere plaats is een ANWB-winkel aanwezig. Ruwweg één op de twee huishoudens in Nederland is lid van de vereniging. Twee jaar na de oprichting in 1883 had de vereniging 290 leden. Nu zijn het er 4,4 miljoen. Hoe en waarom werd de ANWB zo groot en maatschappelijk relevant? De ANWB organiseerde aanvankelijk toertochten en wegwedstrijden voor de aangesloten fietsers. Toen ze zich in 1900 omvormde tot toeristenbond verbreedde ze haar werkterrein tot automobilisten, watersporters en kampeerders. Zo nam ze het initiatief tot de aanleg van de eerste fietspaden, pleitte ze succesvol voor het geschikt maken van het Nederlandse wegennet ten bate van de auto, stond ze aan de basis van de eerste nationale parken en wist ze de aanleg van meer en betere kampeerterreinen voor elkaar te krijgen. De geschiedenis van de ANWB is ook de geschiedenis van de Nederlandse samenleving, van de vakanties voor de happy few tot de massale zomerse uittocht en mobiliteit voor velen. Keyboard Klangwelt Weihnachtslieder 2 Auteur / Autor: Steve Boarder Taal / Sprache: Duits / deutsch ISBN: 9783795750268 La Débauche Auteur: Tardi Pennac Taal / langue: Frans / français ISBN: 8782754803304 Omschrijving van het boek / description du livre: En 2000, Daniel Pennac et Jacques Tardi créaient l'événement en publiant une bande dessinée policière et sociale contemporaine. Dix ans plus tard, l'alchimie du dessin inimitable de Tardi et de la virtuosité des dialogues de Pennac est intacte. Cela commence ainsi, à Paris, de nos jours. Parce qu'il a été viré sans ménagement d'une grande entreprise, un employé devenu SDF décide d'afficher sa misère en s'enfermant volontairement dans une cage du jardin des plantes. Ne se nourrissant que de pâtée pour chiens, le malheureux devient l'attraction des médias. Un matin, il est retrouvé pendu. Rapidement, l'enquête indique qu'il s'agit d'un meurtre...Récit complet – réédition.
6203.4 km
€ GRATIS

Iets af te halen of weg te geven?

Plaats nu een advertentie. Supersimpel, supersnel en gratis.
Plaats Advertentie

Gratis spullen aanbieden via Marktplaats of Speurders of Amazon , maar niemand die het ophaalt?

Of iets besteld op AliExpress maar echt eindeloos moeten wachten?

Word jij ook zo moe van al die bedrijven die hun spullen verkopen op de grootste advertentiewebsites van Nederland?
Zogenaamd gratis spullen op Marktplaats die niet gratis blijken te zijn? Gek van addertjes onder het gras bij Speurders en andere tweedehands marktplaatsen voor 'particulieren' waar alle bedrijven adverteren? Of waardeloze service bij AliExpress en Amazon en dan ook nog eens weken wachten voor je spullen geleverd worden?
Wij wel!

Gratisaftehalen.nl is alleen voor particuliere adverteerders en altijd kosteloos. In onze weggeefhoek vind je tweedehands spullen en de beste social deals. Veel sneller en zekerder dan AliExpress en Amazon bij elkaar.

"Gratis is het grote voordeel van Gratisaftehalen.nl." · "Alles gratis maar niks voor niets!"