Top

AliExpress gratis spullen

AliExpress van de Lage Landen. Dat is Gratisaftehalen.nl! Niet wachten, maar gratis ophalen.

AliExpress

Gratis artikelen sneller dan via AliExpress

Zoekt u slim, dan vindt talloze artikelen heel goedkoop op AliExpress. Maar dat kost tijd. En daarnaast duurt het ook nogal even voordat de bedrijven die via AliExpress verkopen het bij je afleveren. Daarom gewoon gratis afhalen!

Plaats zelf een advertentie

Wilt u zelf een advertentie plaatsen? Heeft u een of meerdere spullen in huis? Plaats ze snel en gemakkelijk in een advertentie, met foto’s en beschrijving. Koopjes speurders reageren snel op advertenties van uiteenlopende spullen. Zij besparen u een rit naar de vuilstortplaats, of de moeite van het uit elkaar halen en verslepen van uw product. Dat is ook nog eens milieuvriendelijk! En het ruimt nog makkelijker op.


Iets af te halen of weg te geven?

Plaats nu een advertentie. Supersimpel, supersnel en gratis.
Plaats Advertentie

Gratis marktplaats met spullen

De gratis marktplaats die gratis spullen heeft? Dat is Gratisaftehalen.nl! Dagelijks vinden duizenden bezoekers onze site en bieden ze hun overtollige spullen aan. Allemaal gratis.

Tweedehands maar ook zo goed als nieuw

Niet alles is oud en versleten. De goederen die hier worden aangeboden zijn nog prima bruikbaar. Hergebruik is goed. Weggooien is zonde.

De marktplaats voor iedereen

Iedereen kan zijn spullen aanbieden op gratisaftehalen.nl. Er is geen limiet aan het aantal advertenties dat je hebt, dus als je ergens van af wil, denk dan ook aan het milieu en recycle ze via Gratisaftehalen.nl