Top

๐Ÿ”ƒ Tweedehands

Tweedehands spullen vind je en bied je aan op Gratisaftehalen.nl

Tweedehands

Tweedehands aanbieden en vinden

Beoordeling:

Alle advertenties ยป Lees ons blog ยป

Iets af te halen of weg te geven?

Plaats nu een advertentie. Supersimpel, supersnel en gratis.
Plaats Advertentie

Tweedehands is niet nieuw. Maar gebruikt en gedragen betekent nog niet dat het afgeschreven is. Reed gerbuikte artikelen worden hier op Gratisaftehalen.nl aangeboden. Tweedehands is het nieuwe nieuw. Een kastje uit de jaren '30, dan kun je niet nieuw krijgen.


Tweedehands is de aanduiding voor goederen die al bij iemand anders in eigendom voor het gebruik zijn geweest. Hier wordt het begrip "hand" gebruikt voor eigendom.

Tweedehands heeft een wat stoffig imago. Tweedehands (kinder)kleding en meubels ouder dan een jaar of 30 wordt echter door sommigen als "hip" beschouwd en vintage genoemd.

Niet alle spullen in tweede hand, zoals motorrijtuigen, onroerende goederen of gelijkwaardige duurzame gebruiksvoorwerpen (b.v. boten, vliegtuigen en/of juwelen) waarbij het gebruik is voor lange tijd voorzien, worden als tweedehands gezien. Hiervoor gebruikt men termen als "gebruikt". Een antiquair (meubels, voorwerpen) en een antiquaar (boeken, prenten) verkopen voorwerpen die niet nieuw zijn, maar door hun zeldzaamheid en verzamelwaardigheid juist des te waardevoller." - Wikipedia

Refurbished, wat is dat?

Referbished betekent dat een product gebruikt is, maar 'als nieuw' wordt aangeboden. Refurbished artikelen worden vaak met korting verkocht. Deze refurbished producten zijn vaak gerepareerd en dat moet dan ook zo worden gemeld. Dit hoeft echter niet te betekenen dat een product niet goed is. Denk hierbij aan een refurbished telefoon of laptop. De gerepareerde producten kunnen vaak nog jaren mee.

Vind uw product op onze marktplaats van gebruikte spullen

Een breed en gratis aanbod staat voor u klaar op onze marktplaats van spullen op deze website. Zoek nu gericht naar uw gewenste product, in het zoekvenster hier rechtsbovenaan deze pagina. Uw zoekwoord kan het product zelf zijn, of bijvoorbeeld uw woonplaats, regio, provincie of ander criterium. Gratis hoeft u in ieder geval niet in te vullen, want dat is alles hier.

Plaats zelf een advertentie

Plaats direct zelf een gratis advertentie, klik hier

Wilt u zelf een advertentie plaatsen voor een gratis product? Ook dit is heel eenvoudig. Door te klikken op "Advertentie plaatsen?" toe in het linkermenu krijgt u een invulformulier te zien. Na het plaatsen van de advertentie krijgt u direct een email waarmee u moet bevestigen dat u deze advertentie hebt geplaatst. Daarna bekijken wij uw advertentie en keuren deze, waar u tevens bericht van krijgt. Hiermee zorgen wij er voor dat Gratisaftehalen.nl ook werkelijk gratis blijft.

Tweedehands = hip

Vroeger was de uitgelezen plaats om uw producten voordelig te (ver)kopen de ouderwetse marktplaats of marktplein op straat. Hoe sfeervol de kraampjes op zon marktplaats ook waren, het aanbod bleef natuurlijk altijd beperkt. En verder vond u er geen gratis producten. Daarnaast kost winkelen ook veel meer tijd en zelfs geld. En laten we niet vergeten dat Nederland vaak koud en nat is. Dan is het toch even prettiger, leuker en voordeliger om via internet naar koopjes te zoeken, en de ouderwetse marktplaats voor op een mooie dag te bewaren

Iets af te halen of weg te geven?

Plaats nu een advertentie. Supersimpel, supersnel en gratis.
Plaats Advertentie

Waar vind ik gratis spullen?

Alle tweedehands spullen vind je in de lijst van alle advertenties. Er zitten ook nieuwe dingen tussen. Niet alles is tweedehands.


Waar vind ik tweedehands spullen voor mijn tuin?

Alle gratis spullen voor tuinaanleg in de categorie Tuin en terras.


Waar vind ik gratis spullen van IKEA?

IKEA heeft vele producten. Het beste kijk je in Huis en inrichting voor kasten, banken, tafels en overige zaken van IKEA.


Waar vind ik gratis verhuisdozen, kisten, opbergmaterialen?

Voor verhuizingen en gratis spullen kijk je in de categorie verhuizen.

Tweedehands marktplaats met spullen

De gratis marktplaats die gratis nieuwe en tweedehands spullen heeft? Dat is Gratisaftehalen.nl! Dagelijks vinden duizenden bezoekers onze site en bieden ze hun overtollige spullen aan. Allemaal gratis.

Tweedehands maar ook zo goed als nieuw

Niet alles is oud en versleten. De goederen die hier worden aangeboden zijn nog prima bruikbaar. Hergebruik is goed. Weggooien is zonde.

De marktplaats voor iedereen

Iedereen kan zijn spullen aanbieden op Gratisaftehalen.nl. Er is geen limiet aan het aantal advertenties dat je hebt, dus als je ergens van af wil, denk dan ook aan het milieu en recycle ze via Gratisaftehalen.nl