RHEDEN Gratis af te halen - pagina 1

Getrouwd stel zoekt gezellig huurhuisje achteraf
8 september 2020

Getrouwd stel zoekt gezellig huurhuisje achteraf

Hallo!

Wij zijn een rustig, sociaal en creatief getrouwd koppel van 28 en 41 jaar. We zijn dol van de natuur en dieren, wij hebben een lieve luie kater van middelbare leeftijd en wij zijn op zoek naar een fijn huisje om spoedig een gezinnetje in te kunnen stichten, het huis waar we nu wonen is te klein (1 slaapkamer). Vanaf 50m2 en 2/3 slaapkamers is perfect voor ons. Ik ben zelf werkzaam in de thuiszorg als Begeleider niv. 4. en mijn man werkt bij Staatsbosbeheer. We willen graag zelf de tuin onderhouden, dus een (ruimere) tuin is een echte vereiste.
Wij willen de vrijheid hebben om de tuin zelfvoorzienend in te richten, dit doen we middels bio- en ecologisch tuinieren.

Samen verlangen we al een zeer lange tijd naar een rustige woning in het oosten van het land. Ver weg van alles vinden wij heerlijk, niet in een (buiten)wijk, maar in het landschap waar rust en ruimte is. Buiten Nederland staan we tevens voor open.

Op een (boeren)erf bijvoorbeeld bij (oudere)mensen die zelf het huishouden of de tuin niet meer zelfstandig kunnen onderhouden, zou ik heel goed kunnen helpen bijvoorbeeld. Ook staan we open voor werken op uw bedrijf.
En een oud schuurtje dat we kunnen opknappen, een of ander hutje, klein maar fijn. We zoeken iets anders dan de reguliere woningmarkt aanbiedt, iets alternatiefs, we zoeken een betaalbare uitdaging. We maken er graag iets moois van met respect voor de omgeving en het milieu. Wij zoeken dus een huurwoning voor onbepaalde tijd en het max. bedrag is €750,-/mnd.

Bent u of kent u iemand die ons zou kunnen helpen, laat graag een berichtje achter. Of stuur dit berichtje of linkje door.

Alvast bedankt!

Groetjes Denise

GEZOCHT

Iets af te halen of weg te geven?

Plaats nu een advertentie. Supersimpel, supersnel en gratis.
Plaats Advertentie

Gratis spullen aanbieden via Marktplaats of Speurders of Amazon , maar niemand die het ophaalt?

Of iets besteld op AliExpress maar echt eindeloos moeten wachten?

Word jij ook zo moe van al die bedrijven die hun spullen verkopen op de grootste advertentiewebsites van Nederland?
Zogenaamd gratis spullen op Marktplaats die niet gratis blijken te zijn? Gek van addertjes onder het gras bij Speurders en andere tweedehands marktplaatsen voor 'particulieren' waar alle bedrijven adverteren? Of waardeloze service bij AliExpress en Amazon en dan ook nog eens weken wachten voor je spullen geleverd worden?
Wij wel!

Gratisaftehalen.nl is alleen voor particuliere adverteerders en altijd kosteloos. In onze weggeefhoek vind je tweedehands spullen en de beste social deals. Veel sneller en zekerder dan AliExpress en Amazon bij elkaar.

"Gratis is het grote voordeel van Gratisaftehalen.nl." · "Alles gratis maar niks voor niets!"